Planspiraatio -haaste

PLF:n Planspiraatio -haaste on plannerin/kalenterin tuunaushaaste. Uusi haaste julkaistaan aina parittoman viikon maanantaina PLF blogissa. Haaste voi olla mitä tahansa -sana, kuva, värikartta jne. Jotain joka on tarkoitettu antamaan inspiraatiota kalenterisi tuunaamisessa.

Haasteeseen voit osallistua tuunamalla tai tekemällä kalenterisivun, aukeaman, dashboardin,välilehden, koristelemalla klemmarin -siis jotain mitä käytät plannerissasi/kalenterissasi. Vain mielikuvituksesi on rajana.

Planner voi olla minkälainen tai minkämerkkinen tahansa esim. Filofax, Kikki.K, Kate Spade, Colour Crush, ECLP, Mambi, Midori, Simple Stories tai ihan vaikka perus ”liiton kalenteri”. Kalenterisi voi olla vaikka täysin itsetehty.

Kaikkien sääntöjen mukaan haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan palkinto ennen uuden Planspiraation julkaisemista. Arvonnan suorittaa internet arvontakone, tätä varten jokainen saa osallistumisnumeron, haasteen ylläpitäjä huolehtii sen sinulle. Numerot annetaan osallistumisjärjestyksessä. Ylläpito ottaa yhteyttä voittajaan, joten huolehdithan että yhteystietosi ovat saatavilla etenkin siinä tapauksessa, jos et osallistu haasteeseen Facebookissa. Palkinto postitetaan vain Suomeen.
Mikäli haluat osallistua palkinnon arvontaan, tuunaus tulee olla myös uusi ja ennenjulkaisematon. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla kalenterissa esim. tuleva viikko,  vaan ainoastaan jotain kalenteriisi liittyvää. Haasten on tarkoitus olla leikkimielinen eikä siihen pidä suhtautua liian vakavasti, ole luova ja leikittele tarjotulla haasteella.

Haaste ei ole kauneus tai paremmuuskilpailu, vaan arvonnan voi voittaa kuka tahansa. Tärkeintä on osallistua ja nauttia tästä ihanasta harrastuksesta.

Haasteeseen saa toki osallistua muillakin töillä, mutta vain plannereihin/kalentereihin liittyvät tuunaukset ja jutut osallistuvat arvontaan.

PLF Planspiraatio Design Team tekee haasteisiin työt inspiraatioksi osallistujille, mutta muistathan että toisten tuunausten kopioiminen suoraan on hyvien tapojen vastaista. Inspiroituminen sen sijaan sallittua! Ne PLF Planspiraatio design team:n jäsenet jotka tekevät kyseiseen haasteeseen esimerkkityöt, eivät saa osallistua kyseiseen arvontaan.

Osallistuaksesi haasteeseen, postaa kuva facebookkiin virallisen haastepostauksen alle tai instagramiin käyttämällä hashtagia #planspiraatio ja ilmoittamalla insta-osallistumisesta facebookin haastepostauksen alle. Voit osallistua myös blogin kautta, kommentoimalla osallistumisesta Planspiraatio haastepostaukseen, viimeisimmän Planspiraation löydät täältä.

Jos koet osallistumisen haasteeseen vaikeaksi, ota rohkeasti yhteyttä plannerloversfinland@gmail.com tai Facebook-ryhmän ylläpitäjiin. Autamme sinua mielellämme.
Kysymyksiä haasteeseen liittyen ja toki muutakin voit postailla PLF -Facebook ryhmään tai lähettää sähköpostia.